Manifestera din kärlek!

För dig som har hittat någon du älskar, men som kanske inte är redo att ta steget och gifta dig fullt ut, finns det fortfarande massor av sätt att manifestera er kärlek på i vårt Wedding Chapel. Under Stockholm Pride 2014 hade vi drop-in-ceremonier med alla våra vigselförrättare.

1

Gammal kärlek som aldrig dör

En ceremoni för er som har känt varandra länge. Kanske ni redan har levt ihop ett tag. Kanske har ni inte träffats på flera år. Men ni känner varandra. Ni känner alla varandras skrymslen och vrår, olikheter och kantigheter. Och ni kommer älska varandra tills ni dör.

2

Kärlek till många samtidigt

För dig som älskar flera på en gång, men bara dem. Ni vill alla vara med varandra jämt, i evigheters, evighet – eller i alla fall just nu. Ni vill leva tillsammans, älska tillsammans, gråta, skratta och äta tillsammans. Spara er kärlek för varandra och befäst den med en ceremoni.

3

Klassisk vigselceremoni

En klassisk vigselceremoni av den gamla skolan. För er som tror på Gud, eller bara på varandra. Gör det borgligt eller gör det kristet. Prova era hinder innan bara med en hindersprövning så kan ni sedan prova er kärlek genom att befästa den för evigt med en vigsel mitt i vår kärleksfest.

5

Bästa vänner för alltid

Hen är din allra bästa vän. Den första som du ringer när du vill skratta och den första du springer till när du behöver gråta. Ni är varandras klippor och stöd och ler och långhalm. Ni är varandras bästa vänner – och ni vill befästa den vänskapen för alltid.

4

Älskande för en dag

Kärlek slog till plötsligt, hastigt, lustfyllt. Ni älskar varandra med en låga som brinner fort, intensivt och kort. Snart är det över och det där gyllene skimret ersätts av ett disigt dagen-efter. Men idag är det bara ni. Ni som älskar varandra och vill spendera varenda timme, minut och sekund av den här dagen med varandra.

Kom in och fira din kärlek